fredag 2 januari 2009

Kom Loy till nästa nyår


Märkte fler att det faktiskt var mindre fyrverkerier vid detta nyår än vad det varit de senaste åren? Det har ju varit en viss debatt om fyrverkerierna, och det verkar ha tagit skruv.

Heder åt ICA och Willys som valde att inte sälja fyrverkerier! BU för Coop som sade att man inte trodde det var något stor fråga för deras medlemmar. Bullshit, jag är en av era medlemmar och det är en stor fråga! Så det så.

Nu vill jag tipsa om vad det finns för alternativ. Tänk er om alla skulle släppa upp varsin sån här på nyårsafton nästa år - så himla läckert det skulle se ut! De är miljövänliga också, helt biologiskt nedbrytbara eftersom det är rispapper.

Vi skickade upp en på nyårsafton... Den såg lite ensam ut, där den singlade upp i skyn, ackompanjerad av bomber och smällar och tjutande fyrverkerier. Men den flög högst, och brann längst - 20 minuter faktiskt!

De finns att skicka efter från Coolstuff.

...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dom som bor nära vatten kan skicka iväg värmeljus i små pappers-"båtar" - det är åxå mycket vackert. Jag avskyr dessa raketer som slösas bort. Men även här i Sundsvall small det mindre i år...........skönt!

Anonym sa...

Hittade dem billigare på www.khomloy.se Otroligt mycket fianre än allt smällande