torsdag 11 december 2008

Vem vill bli ambassadör...?

Jo, jag kan tänka mig det.

Konsumentföreningen Svea vill ha ekoambassadörer, och jag sitter och tittar på annonsen där de efterlyser dessa. Det låter himla intressant, jag är bra sugen. Det vore spännande att vara med och kunna bidra till ett ökat medvetande om ekofrågor även på det viset.

Jag tror jag skickar in en intresseanmälan.

Nån som har erfarenhet kanske? Vore intressant att höra om i så fall. Skriv gärna en kommentar!

2 kommentarer:

Lottie sa...

Vill bara säga att det är himla kul att se att du har börjat skriva inlägg så ivrigt, varje dag i stort sett. Det var ju inte länge sedan du funderade på att lägga av ??! :-) Kul! Kör på!

Själv har jag en downperiod just nu, beror på problem med hälsan, så jag hoppas jag snart kommer igång igen.

Har ingen direkt kommentar till det här med att bli ekoambassadör, mer än att jag tycker du ska nappa! Jag har ett minne nå´nstans :-S ???, av att jag träffat någon som är det, så fort jag kommer på så hör jag av mig. Vi som vill försöka konsumera ekologiskt behöver någon att fråga ibland.

Just a Fair-y sa...

Tack, vad roligt att du gillar det! Jag har haft ambitionen att skriva något varje dag, men det är inte alltid det lyckas förstås. Men en blogg är ju en web-log, och då ska det väl rapporteras minst en gång om dan, tycker jag. Det är så trist när man går in på vissa bloggar och det är ett inlägg en gång i månaden. Som dessutom börjar med en ursäkt om att de inte skrivit på ett tag.
Ingen skugga ska dock falla på dig! hoppas du kryar på dig snart! Jag ska rapportera om hur det blir med mitt ambassadörskap.